onsdag 13. juli 2011

Møkkatur til fjells

Vi ble ikke lenge på fjellet.Det ble en tur fra søndag til tirsdag. På grunn av sånne:
Sauer er allrighte dyr... men når kjærringa på nabogården sperrer sauene inne på vår tomt, og de har hatt fast tilholdssted rundt hytteveggen vår siden mai, (vi har ikke vært der siden dèt) så blir det seende slik ut:

Dette var hva som møtte oss da vi kom opp søndag ettermiddag. Min mann måtte vaske med høytrykkspyler i 2 timer før noen kunne bevege seg utendørs. Da det i tillegg hadde kommet en del regn samme dag, var det umulig å la ungene leke ute... og de som hadde gledet seg sånn til å komme opp til fjells... Sauene og hesten har nemlig laget sølestier rundt på hele tomta.
Mandagen reiste vi til Rjukan, og der ble vi hele dagen. Vi var på konditori, og kikket i butikker, satt ute i sola og spiste softis.. 
Tirsdag reiste vi hjem igjen fra all dritten!
Om vi har snakket med "sauebonden"? ..Orket ikke. Vi har prøvd mang en gang ved andre "tvister" Vår erfaring er at det er nytteløst. Og det er ikke bare vi som synes det. Dama er på kant med hele bygda!

Heldigvis kan vi kose oss hjemme. Vi har nok å finne på der. Også er det bare 5 dager igjen til vi flyr avgårde til tropene..Så jeg er igrunnen ganske fornøyd likevel!
7 kommentarer:

 1. The first two pictures are very special for me today...........love Ria....xxx...

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder av allrighte dyr...men forstår godt deres frustrasjon.

  Kos dere hjemme da,klem fra meg

  SvarSlett
 3. Hm - merkelig hvordan noen bare tar seg til rette og "eier" hele verden. Flotte bilder av sauene da - det er jo ikke deres skyld at de har blitt stuet inn på tomta deres.
  men USJ så mye dritt da.... - fint at du likevel ser lyst på det og har andre ting å glede deg over!!!!
  Ønsker deg en flott dag!
  Sommerklem fra Hagealven

  SvarSlett
 4. Herlighet....så synd. Det er vel en regel om at dere ikke har lov til å gjerde inn eiendommen deres også? Mener å ha hørt det men jaggu tror jeg at jeg hadde blitt lovbryter i dette tilfellet. Synd å ha en fin plass på fjellet som man ikke kan bruke.
  Ha en fin onsdag, klemmer:)

  SvarSlett
 5. Æsjx2.
  En, fordi det var ekkelt :(
  To, fordi man ikke kunne være der så lenge som man egentlig hadde sett for seg.
  Godt dere fikk en fin dag nede i Rjukan da.
  Håper dere får det fint hjemme nå.
  Klem Lene

  SvarSlett
 6. Hehe.. unskyld, men det må være lov med en liten "hehe", det er ikke mange som har DET problemet! Det var dumme greier, jeg håper dere får noen fine dager hjemme før dere skal avgårde igjen! :)

  klem!

  SvarSlett
 7. Det hørtes ikke noe hyggelig ut. Men noen mennesker er på kanten med alle, og de er ikke enkle å snakke med. Skjønner godt at dere reiste hjem igjen. Får håpe dere får noen fine dager der i hvertfall.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)