søndag 10. juli 2011

Ferietid


Hos oss er det ferietid om dagen. Vi har kost oss hjemme noen dager, men nå bærer det opp på hytta noen dager. Laptop'en skal få lov til å bli igjen hjemme.
På hytta slapper vi totalt av, planlegger ingenting, men tar ting som de kommer. Her spiller det ingen rolle hvordan været er. Regner det, sitter vi i "grillbua" og fyrer på peisen. Også fyrer vi opp badestampen og tar med oss vinglasset dit og kulær'n:o) Kanskje en fisketur hadde vært spennende? Eller en tur til Rjukan? Eller Gaustadtoppen? Eller bare gå en tur i den flotte naturen..Valgene er mange.
Nå bærer det til fjells, der det eneste vi hører er litt sauebreking i ny og ne...Og heldigvis er det milevis til nærmeste hyttefelt. For vi liker fred og ro. Folk ser vi nok av hjemme!

Vi Blogges!


5 kommentarer:

 1. God ferie,håper dere får mye finvær.

  SvarSlett
 2. Håper dere får det avslappende og får et fint vær, det er jo ferie!
  God tur.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Det hørtes deilig og avslappene ut!
  Da vi kjøpte huset her, vurderte vi først leilighet i byen og hytte på landet.Huset var altfor stort for oss, men jeg ville ha hage og min mann ville ha et sted å snekre og litt sånn... Vi endte opp med hus på landet, fredelig og fint, men med kort vei til byen. Perfekt for oss.
  Den Amalie Skramrosen hadde en utrolig vakker farge !
  Nyt sommeren.
  KLem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 4. Det lyder som musikk i mine ører!
  Deilig å komme til fjells , kjenne roen , nyte og kose seg med familien!
  Ha en fi ferie!
  klem fra Jorunn

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)