mandag 25. juli 2011

Halvveis i ferien

Når man sitter hjemme og planlegger en reise, så er det ikke grenser for hva man har tenkt til å gjøre i ferien. Man skal hit og man skal dit , man skal se på ditt og datt. Når det kommer til stykket, så blir det mest avslapping, strand og god mat og drikke. Vi gidder ikke å dra på en eneste dagstur, vi har det så bra sånn som det er. Egen Villa med basseng, og 400 meter fra stranda og en haug med barer og restauranter.

Her er noen bilder fra Villaen:

Stue/Kjøkken


Stue

Soverommet vårt


Utsikten fra soverommet vårt


Soverommet til Prins D.


En Suite - bad til hvert soverom

Overbygget uteplass med spisegruppe og sittemøbler
Utgangen fra soverommetUsikt fra uteplassen


Vi hadde planer om å dra til en botanisk hage som heter Nong Nooch Garden, men sannheten er at vi synes det er for varmt å traske rundt med en guide midt på dagen. Vi vil heller ha tilgang på badevann! Og tropiske blomster har vi i villa-hagen!

Kinahibiskus/HawaiiroseBouganvilla - treKrukke med VannliljeUkjent for meg - men nydelig duftDekorert med "nedfalls-blomster"Orkidèermer orkidèer . .Her i Jomtien og Pattaya blir ferien litt annerledes en på en øy, s.f.eks. Phuket eller Koh Chang. Ute på øyene er strendene ennå hvitere, men du har begrenset tilgang på andre ting.
Vi har vært på mange øyer og hvite strender, og har ikke samme trangen til dette bestandig. Denne ferien er jo også forholsvis kort (10 netter), så vi slapper av og planlegger minst mulig. Jeg tar daglig massasje, for det er en luksus jeg ikke kan unne meg hjemme så veldig ofte. 35 - 90 NKR. er prisen, avhengig av om du skal ha fotmasasje eller aromaterapi. Fotmassasje på stranda er ca. 35,- !

Jeg har som sagt tatt fotmasasje hver dag eller kveld. Det er godt for føttene når man har trasket gatelangs. Og ekstra deilig er det å komme "hjem" om kvelden, og slenge seg ut i bassenget, når tempen er over 30 grader i lufta . . .

God natt !

6 kommentarer:

 1. Så deilig det ser ut! Jeg har ikke hatt noe særlig lyst til å dra til Thailand enda, men denne villaen så jo veldig lekker og fristende ut!

  SvarSlett
 2. Så herlig det ser ut til at dere har det :) Kos dere videre :)

  SvarSlett
 3. Det ser vel nok dejligt ud.

  SvarSlett
 4. Gurimalla - så helt fantastisk ut! Kos deg videre!!!

  SvarSlett
 5. Hei snupp! Nå ligger bloggen din under "Reise" på Bloggedamer40+, er det o.k.? Ta gjerne med deg en knapp og link tilbake.
  Jeg håper du vil følge min private blogg Et glimt av M også. Ha en fin søndag. Klem, M

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)