torsdag 20. oktober 2011

Noen spiser frokosten sin ute . .

. . . mens jeg foretrekker å stå inne og betrakte det hele gjennom kjøkkenvinduet  . . .Jeg prøver meg stadig med kamera. Eksprimenterer med litt forskjellige lukkertider osv., for å prøve å fange fuglene på best mulig måte. Det er jammen ikke lett for en amatørfotograf som meg:o) Dessuten er disse kjøttmeisene utrolig raske når de beveger hodet sitt. Ja, ja. Moro er det lell, det å leke seg med kamera . . .

14 kommentarer:

 1. Też wieszam sikorkom taką "kulkę", a Twoje zdjęcia są śliczne . Pozdrawiam

  SvarSlett
 2. Flotte fuglebilder! De er koselige å se på ja :)

  SvarSlett
 3. Bildene er kjempefine , fuglebrettet er en utrolig fin underhldning .

  Ha en fin dag , Marit.

  SvarSlett
 4. Flotte bilder. Ja, det er veldig gøy å leke med kamera. Fikk ny linse igår, en macro linse. Følte at det må jeg bare ha. Så da tok jeg bilen, ut for å ta bilder. Når jeg kom frem hadde jeg ikke kort i kamera. Litt irriterende, men jeg øvde meg. Det er jo visnings tid av bildene på skjermen, så jeg satt den på 4 sek. så jeg fikk jo prøvd linsa, og den tok fine bilder.
  Idag må jeg ut å ta bilder med kort. Ønsker deg en fin dag, klem

  SvarSlett
 5. Flotte bilder!
  Ønsker deg en fin dag :)
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 6. Henger opp/ned og koser seg med alt det gode du har hengt ut :)) Fine bilder. Ha en flott dag.

  SvarSlett
 7. Kjempfine bilder! Har man bare litt tålmodighet kan resultatet bli bra. Jeg har sett på fuglene utenfor stuevinduet selv i formiddag, men har ikke tatt bilder. Som du sier; de er utrolig raske. Og vinduene mine må vaskes har jeg funnet ut... ;-)

  SvarSlett
 8. Fantastiske bilder!!! Woaw!
  Det er utrolig vanskelig å få klare fine bilder av objekter som hele tiden er i bevegelse. Jeg gleder meg til fotokurs, hvor jeg kan lære mer om kameraets finesser, for det er nok der det mye skorter, i allefall hos meg!
  Men disse bildene var topp!!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 9. Synes du er flink, fått til bare fine bilder her :0) Jeg har mye å lære :0)

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder av en storsjarmør. Jeg kan nok også like froksoten ute i fint vær, men ikke å henge etter føttene mens jeg spiser, hihi. Morsomt å leke med kamera. Lærerikt. Fortsett med det :)

  SvarSlett
 11. Det synes jeg nu, du er sluppet mere end godt fra. Rigtig fine fotos af den lille Musvit. Tak for dem.

  SvarSlett
 12. Jeg blar i vakre bilder, så mye vakkert du fanger med kameralinsa, kom nå til kjøttmeisene, kjempefine. Jeg har nettopp satt ut to fuglehus, og venter spent på besøk:) Klem fra kjersti

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)