fredag 30. september 2011

MORGENSTEMING # 7

En arbeidsuke er over, og vi har fått unnagjort MANDAGSTEMA på mandag. Det var virkelig mange flotte tre-bidrag dere hadde å vise frem! Morsomt at så mange er med og deltar på denne utfordringen:o)

Nå er det Fredag, og tid for ukas utfordring nr.2 - MORGENSTEMNING:

Morgenstemning er en fotoutfordring som går hver Lørdag og gjennom helgen! Her kan du være med om du har et bilde som indikerer en eller annen morgen stemning i dine øyne. Mye kan skape morgenstemning.Det er ingen begrensninger - bare hva morgenstemning betyr for Deg! Det kan være god morgenstemning - eller dårlig ! Kanskje du har opplevet en eller annen morgenstemning gjennom uka som har vært ? Eller tidligere i år? En morgenstemning som ga spesiellt intrykk? Det er lov å bruke arkiv-bilder! Husk at om du ikke har anledning til å delta på lørdag, så har du også en sjans på søndag. Fotoutfordringen varer hele helgen.

Nå på høsten er det deilig å fyre litt i peisen når man skal innta helgefrokosten. Med litt hjemmebakt brød blir det  ekstra godt:o) Jeg liker å sitte ved vinduet...vente på solen mens jeg titter på..f.eks. morgenfuglene som sitter i treet...:o)Da er jeg spent om om dere har noen fine morgen-innlegg med bilde/bilder...


13 kommentarer:

 1. Deilig å hvile øynene på.
  Ha en flott lørdag

  SvarSlett
 2. Så flott, ny utforming du har fått på bloggen din! Og nå lurer jeg spent på hvilket fotoredigeringsprogram du bruker. Morgenstemning-bildet ditt er helt nydelig!! Klem fra Anette :)

  SvarSlett
 3. Flott morgenstemningsbilder Helene! Også så fin header du har fikset. Alltid morsomt å se de nye headerne dine for de er så fine :)
  Ha en god helg.
  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Du Helene, du Helene! jeg blir sulten!

  SvarSlett
 5. Arti utfordring. Skal se om jeg rekker å hive meg med i morgen. I dag ble det arbeidsfrokost. Nå skal jeg ha fotoundervisning med en gjeng konfirmanter - blir spenndne.

  Syns forøvrig den komersielle jula begynner for tidlig. jeg vil ikke at det skal være julevarer i hyllene allerede i oktober.

  Håper du får ei magisk helg!

  SvarSlett
 6. Masse fine bilder- en fin utfordring :)Nå skal jeg lese meg litt nedover bloggen din, kjekt med nye bekjentskaper her i Blogglandia :)

  SvarSlett
 7. Anette: Jeg bruker Photoscape redigeringsprogram:o)

  SvarSlett
 8. Exquisite photos, I love the fire.

  SvarSlett
 9. Jeg takker for alle hyggelige kommentarer!! Jeg har desverre store problemer med å få kommentert hos mange av dere. Det har vært litt krøll noen dager nå.. Jeg har prøvd, men kommentaren bare forsvinner..

  Skal prøve igjen imorgen:o)

  Mange flotte bidrag denne helgen også! Veldig moro at dere er med og bidrar på utfordringen;o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 10. Å nå fikk jeg lyst på en fine morgenstemning jeg også, i stedet for farte fortest mulig til jobb ;0)

  SvarSlett
 11. Meget meget flot blog header - blog layout du har fundet dig - SMUKT !!!!!!!!

  SvarSlett
 12. Skønne billeder I alle har bidraget med i denne weekend, og en flot header du har fået dig Helene *KLEM*

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)