søndag 25. november 2012

MANDAGSTEMA # 68


Hei, hei, og velkommen til nytt Mandagstema!

Jeg må innrømme at blogglysten er lik null, men jeg hadde ikke følt meg vel om jeg ikke hadde postet Mandagstema. Det har liksom blitt en tradisjon hver søndagskveld, selv om man ikke alltid er like opplagt og full av idèer:-)

Denne gangen har jeg valgt dette temaet:
GJERDER / FENCES

Her er mitt bidrag:

Velkommen til å delta!


Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

10 kommentarer:

 1. Vilken härlig vinterdag du visar! Då är det inte så dumt med vinter. Staketet/gjerder är ju också fint förstås;-)

  SvarSlett
 2. Å førr et nydelig bilde, Helen, skulle ønske vi fikk sne snart :)

  Ha ei fin uke,

  hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 3. Det var ett vintrigt landskap och ett tydligt staket. Kul att du fortsätter med fototemat, det är skojigt att vara med. :-)

  SvarSlett
 4. Hei Helene!! Nydelig vinterbilde du viser!! Skulle ønske at du fikk blogglysten tilbake, savner alle de fine innleggene dine!!! Håper du har overskudd til andre ting selv om lysten til å blogge mangler. Du er ei slik utrolig dyktig og kreativ dame som vi setter stor pris på. For meg var bloggen din den en av de første jeg fant fram til når jeg begynte å blogge, og ditt "mandagstema" har betydd utrolig mye for min blogg!! MEN du må huske å tenke på deg selv først!! Du må blogge og legge ut mandagstema fordi du selv ønsker det!! Håper virkelig du fortsetter, men bare hvis DU finner glede i å gjøre d!! Ønsker deg alt godt Helene!! Stoor klem:)) <3

  SvarSlett
 5. Det är inte konstigt om du saknar blogglust. Du har haft en svår tid med din sjukdom. Jag är mer förvånad att du varit så hurtig och haft så mycket energi tidigare i år.
  Det är trevligt att du ändå håller Månadstemat igång. Om en månad vänder solljuset tillbaka och sedan är det inte långt till sommaren och då får vi hoppas att allt känns roligare (mer morosomt) igen.

  SvarSlett
 6. Du är påhittig du! Det är kul att se bidragen till ditt måndagstema, även om jag inte har tid/ork just nu att vara med själv. :-)

  SvarSlett
 7. Nydelig, vakkert og stemningsfullt! Nå lengter jeg etter snøen ...
  Ha en glad dag :)
  Pia

  SvarSlett
 8. Det er trist å høre du ikke har gløden helt slv, men du skal vite at disse mandagene holder liv i lystn hos oss. Takk for et herlig vinterbilde, og takk for at du holder dette i gang- selv når lysten er på bunn. Bar husk at det ikke skal være en plikt, men lystbetont. :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)