tirsdag 15. november 2011

Pukka, Franske macroner, Cupcakes og Corokia - Følger DU bloggtrendene?

Skal du være "in" i blogglandia, må du selvfølgelig drikke Pukka te! En økologisk urte-te som kan fåes i utallige varianter og for enhver "helsplage".

 Jeg kaller den bare for Blogg-te . . .
Cupcakes har virkelig vært i vinden en stund . . . men er det ikke egentlig muffins med topping? Jo mere topping og pynt, desto bedre er det. Rosa og lyseblå må de være - toppingen må helst være i pastellfarger. Og de må helst stå i stil til interiøret. Men denne toppingen - er ikke dèt for det meste smørkrem ispedd en eller annen smak og konditorfarge? Er ikke smørkrem egentlig ganske søt og mektig?

Ja, ja. Jeg gjør meg vel litt dum nå. Jeg vet at man kan bruke mange forskjellige typer topping, som krem, ostekremer osv.

Jeg kaller dem bare for bloggmuffins. . .
Så har vi selveste Bloggtreet, da - Corokia. Du har vel skaffet deg et? Selv har jeg ikke gått til anskaffelse av Corokia. Ennå. Jeg må vel innrømme at denne planten kan være ganske dekorativ, men jeg MÅ ikke ha. Vet ikke hvor jeg skulle ha plassert den heller, for øyeblikket . . .

Liker du Franske makroner? Ja - sånne fargerike kjekser med smørkrem imellom.... Jeg må innrømme at disse makronene var ganske nytt for meg. Kanskje jeg burde prøve meg på disse? Barna må jo bare elske dem, så fargerike og fine som de ser ut . . .


Disse makronene ser da ganske spennende ut? Har du lyst til å prøve deg på disse, finnes det en oppskrift H E R


Ja, ja. Verden er nå en gang slik, at vi lar oss styre av trendene. Mer eller mindre. Og disse trendene MÅ jo blogges om. Om man skal være "In"

Og jeg er ikke det grann bedre -  for jeg har visst nettopp blogget om det, jeg også.
(Alle bilder i dette innlegget er lånt fra nettet)

26 kommentarer:

 1. hee hee ;)
  må innrømme at eg ikkje er så veldig på å følge trender. blir sjølvsagt inspirert, men styrer vel i grunnen på med mitt eg :p
  cupcakes er bra ... macroner har eg aldri smakt (jepp !) og det treet er flott, sånn bonsai aktig liksom, som eg liker, men har ikkje plass *sukk* ... du glemte trollhassel :p
  og ja, pukka te er knall ... eg drikker mykje av cleanse og relax.
  ha en knall dag :D

  SvarSlett
 2. Hei! Jeg var litt sånn til å begynne med i blogglandia, men så ble jeg lei av å blogge om det samme som alle andre blogget om. Men sånn et tre har jeg, jeg kjøpte det før det ble inn, tror jeg. Jeg liker så godt stilen på det, pluss at det tåler å tørke ut. Men jeg lar meg nok bli påvirket av trendene, uten at jeg vil det selv. Jeg prøver så godt jeg kan å være meg selv. Det er ikke alltid like lett. Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 3. Tror jeg er helt ut, for Pukka te har jeg aldri hørt om. Ikke har jeg bakt en cup cake eller muffins i mitt liv og ei heller makroner. Makroner har jeg ikke smakt en gang, med unntak av min mors kokosmakroner, men det er jo noe helt annet. Ikke har jeg drivved på soverommet eller noe som helst annet sted. Ikke har jeg Corokia heller, men akkurat det kunne jeg tenkt meg. Har ikke tenkt å sette himmel og jord i bevegelse da, men kommer jeg over en jeg synes er fin så kjøper jeg nok. Jeg har en wannabe corokia, som jeg en gang blogget om. :) Herlig innlegg Helene, det er bare å innse vi mennesker er flokkdyr og noen går mer i flokk enn andre.

  Ha en flott dag.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 4. Fint innlegg som får en til å tenke til:) Jeg har akkurat entret bloggeverdenen og har bare fått med meg muffins-trenden. Teen fikk jeg tips av min søster om i sommer, men har ikke smakt den. Makroner har jeg oppskrift på men ikke prøvd eller smakt:) Ligger nok trendmessig veldig etter:) Det er skrevet bøker om trender på ulike nivåer i samfunnet, men Bordieu er vel en klassiker for dem som vil ha det teoretiske perspektivet på hva som er in og hvorfor:)
  Klem Maria:)

  SvarSlett
 5. Herlig innlegg,Helene.
  Jeg kaller det hardnakket muffins ennå, jeg ;)
  Pukka-te har jeg aldri prøvd. Macronene er dekorative og det samme er treet som ligner bonsai.
  Forresten....du glemte zinkhus ;)
  I NIB`s soveromsutfordring nettopp, tror jeg samtlige finalister hadde ei grein i en eller annen form til pynt.
  Joda, jeg lar meg påvirke, jeg også, men jeg lar meg også provosere pittelitt...
  Bortsett fra det så finner jeg masse inspirasjon på blogger, så alt i alt er blogglandia et fint sted å være :)
  Ha en fin dag. Gøy med slike innlegg, synes jeg .
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 6. Ja du kan så si...Pukka hadde jeg ikke hørt om før jeg begynte blogge, og la merke til denne tesorten både her og der. Så da måtte jeg jo prøve selv da, og må bare si det er en veldig god te. Sover godt av den gjør jeg også(innbiller meg det i hvertfall;)
  De makronene frister overhodet ikke, ser jo giftige ut! Cupcakes heter fremdels muffins her i huset, og smaker best nystekte uten noe som helst på. Men joda, såvisst er de lekre og se på med høy pynt, og særlig hvis de matcher tapeten attpå til;))
  Vel. Jeg er kritisk, og jeg har min egen smak og stil. Men jeg lar meg påvirke, helt klart, og i et av mine neste blogginnlegg vil det nok dukke opp en kvist;) For enig, Blogglandia byr på masse flott inspirasjon!
  Hihi artig innelgg Helene. Og artig lese andres betraktninger.

  SvarSlett
 7. He he. Morsomt lite skråblikk fra deg i dag. Jeg er nok litt av en trendnisse selv, som skal prøve litt av det nye. Men av og til blir det litt sånn "keiserens nye klær". Særlig cup-cakes; jeg synes det er supermoro å pynte dem, men ingen i familien vil smake fordi kremen er alt for mektig ;) Men corokiaen min er jeg veldig fornøyd med da (selv om den ser ut som en busk midt i bladfellinga) En god dag og klem til deg :)

  SvarSlett
 8. Du glemte formene til muffinsene :) Et eget kapittel bare det har jeg skjønt. Min beste oppskrift er best uten topping, så de SER jo ikke så gode ut men smaker himmelsk.

  Treet hadde jeg ikke fått med meg var en trend, så da har jeg lært noe nytt i dag! Ser ut som et vanlig bonzaitre for meg, men det er helt sikkert noe spesielt med det....

  SvarSlett
 9. Jeg smiler og ler. Er enig i absolutt alt du skriver... Muffins+krem+farge
  +glitter=USA. Hvis man ser bort fra dekorasjonene er det amerikansk som det meste. Det skjøt vel for alvor fart da Leila Lindholm viste det på TV i sitt program tror jeg.

  Klem fra Unn :)

  SvarSlett
 10. Kjempeartig innlegg! Må innrømme at jeg har lagd bloggmuffins et par ganger. Og det er lett å bli påvirket av ting man ser i bloggene. Tenke at det må jeg jo ha, det må jeg jo gjøre.

  SvarSlett
 11. Heisan. Jeg følger absolutt ikke trender, og trives ganske greit med det. Cupcakes, er muffins med smørkrem. Da syntes jeg de smaker bedre når jeg lager med gultrotkakedeig med ostekrem i stedet:DDDD Ikke har jeg den planta heller, og om jeg kommer til å kjøpe den vites ikke. Jeg liker nok best blader på både blomster og juletre. For det er vist det neste. Ferdig høstet juletre, he-he. Gjenbruk, kan det jo kalles. Men om det er fint, er jo et annet spørsmål. Og den teen smakte jeg mange år før den ble poppis, og den ble aldri det hos meg:DDD Spørsmålet er vell om ting er poppis før eller etter at det blir blogget om. Jeg fikk nemlig et forspørsmål om å skrive om utebasseng fra levrandør for et par uker siden, fordi jeg skrev et innlegg om at jeg hadde vært å badet på et spa-hotell!!!! Jeg skulle få 250 kr for det. Vell, jeg svarte aldri på den emailen, for hvordan kan jeg skrive om noe jeg aldri har prøvd? Derfor kan man nok anta at når de "riktige" bloggerne skriver om ting i tiden, så sprer det seg videre, og blir til trender:DDDDD Ha en flott dag! Klemz grethe

  SvarSlett
 12. Hehehe....
  Vel,
  nei,
  jeg følger vel absolutt ingen trender.. Derimot er jeg ofte ferdig med en dille før det viser seg at det er en dille som blir dille...
  Hvis du skjønner ;)

  Muffins, og pukka teen hører til fortiden. Muffins da barna var små, pukkaen da alternativ-messen var tingen, makroner, vel det lagde mamma, og det treet har jeg observert, men, jeg vet ikke helt. Det er fint, men kanskje ikke grønt nok for meg.. Drivved, det var 90-tallet for meg. Ja, det er sikkert mer, men, nei jeg følger vist ingen trender.. Jippi ;)

  SvarSlett
 13. Kaller dem bare for muffins, men liker dem ikke, syns det e alt for søtt, men du skriver så søtt om alle disse tingene, at æ koser mæ når æ lesër innleggene dine, ha en fin dag videre, Helene,

  Hilsen Lisbeth :O)))

  SvarSlett
 14. Mange fine blogger der ute med mange gode tips og inspirasjon,men jeg lar meg ikke påvirke så mye av dem. Artig innlegg av deg dette.

  SvarSlett
 15. Jag skrattar gott när jag läser om bloggmuffins och bloggträd, för det är ju så det är lite grand och så bloggmacroner. Jag gör vanliga små maränger med chokladkräm emellan så jag kanske är lite modern jag också! Men dom har jag alltid gjort.
  Det var ett kul inlägg!
  Agneta kram

  SvarSlett
 16. Hahaha - no lo eg godt :) Ja, det e litt sånn det e... Bortsett frå Pukka-teen (som eg begynte å drikke før den vart så trendy) - så har eg ikkje prøvd resten...

  Muffins laga eg - slik vi alltid har laga muffins (helst uten pynt på - for mellomste likar ikkje det) - dårlig med cupcakes i fancy former her :)

  Har vel blogga litt om ein trend - lerkegreiner ;) Men det var først etter at eg har laga forsendelsar og sendt austover til andre bloggarar (her er lerketre ganske vanlig - og det har vel berre vore eit tre som er i skogen). Men syns dei e litt søte!

  Artig innlegg ;)

  Klem

  Ps. e ikkje det treet et bonsai-tre???

  SvarSlett
 17. He he :) Har aldri hørt om den teen før, men nå ble jeg nysgjerrig..hi hi..men den må være uten koffein.
  Blir nok litt påvirket å prøve ut nye ting..har laget cupcakes en gang, men synes de ble omtrent som de gode gamle muffinsene ;)

  SvarSlett
 18. Hi, hi! Jeg måtte le da jeg leste innlegget ditt i dag. Jeg tror du treffer spikeren på hodet, og veldig mange blogger om akkurat disse tingene... veldig bra innlegg=) Håper du har det fint=) Vibeke

  SvarSlett
 19. Hyggelig med så fin respons på dette! Jeg håper ikke jeg har støtet så alt for mange med dette innlegget - det er jo ment som litt moro:o)
  Sissel Astrid: Jo . det stemmer. En Bonzai-utgave av Corokia:o)

  Heleneklem

  SvarSlett
 20. Hej! Vi brukar köpa Liptons Te dom brukar vara bra. Ha en fin dag !

  SvarSlett
 21. Du glemte uglerne haha...tak for et sjovt og tankevækkende indlæg. En god dag til dig KLEM

  SvarSlett
 22. Jeg synes det er fint med nye tips via bloggingen, trender eller ikke:-) Jeg liker godt te og pukka-te smaker nydelig, cup-cakes er også høyt elsket her i heimen. Macroner har jeg ikke smak ennå... Så hyggelig at du vil være med i min lille give-away:-) Ønsker deg en riktig fin dag!

  SvarSlett
 23. hehe..nei jeg henger ikke helt med på akkurat disse bloggtrendene..men sikkert andre..) og jeg har tenkt å henge meg på å lage bloggmuffins..som jeg skjønner jeg henger langt etter med...aldri laget det vettu..))
  Litt morsomt å lese dette hos deg nå..for jeg tenkte over det i går..med "bloggmote" ,hva stod det "elsket av bloggere" :-) vi lar oss påvirke..))

  ikke så rart man ikke finner hverandres blogger, er jo sååå mange av oss.))

  hyggelig du fant min , så jeg fant din..Og foto er morro..Jeg brude lære litt mer..eller ta meg tid til å utforske litt mer...titter innom fotobloggen din også..)

  Ha en god helg...snart er den her igjen..) klem

  SvarSlett
 24. Så morsomt innlegg Helene, ja nå er du hot og in du også ;0) Hadde heller ikke fått med meg disse trærne...husker jeg hadde et slikt et for ja ca15 år siden. I tillegg til at jeg pyntet muffinsene (som jeg fortsatt kaller dem) med slike farger for omtrent samme antall år siden...makroner er vel makroner...bare med litt farger de også...Dermed er jeg vel litt not og utdatert jeg da? Eller så er jeg litt forut for min tid...ca 15 år..hehe. Jaja, rart med disse trendene ja :0)

  SvarSlett
 25. Må innrømme at jeg er "hekta" på pukka-te ellers lager jeg helt vanlig muffins. Det treet så veldig flott ut da....

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)