Opplever du år etter år at det er massevis av tomater som ikke rekker å modnes før høsten setter inn?
fortvil ikke! De grønne tomatene kan brukes til noe godt, de også!
Bare se her:
Hva skal du bruke grønne tomater til, da? Jo, det skal jeg nå fortelle deg:
Du skal sylte dem!
Syltede, grønne tomater er himmelsk godt til både ribbe/svinestek, karbonader og roastbeef - ja, det er egentlig godt til alt som man bruker sur/søtt tilbehør til!
Selv nå i oktober modnes det tomater i drivhuset, men jeg finner alltids noen grønne eksemplarer også. De blir syltet etter gammel, god oppskrift . . .
Har du lyst til å prøve?
Du finner oppskriften HER
H e l e n e.
♥ ♥ ♥
Det ser lækkert ud - det må jeg prøve. Tak for opskrift!
SvarSlettHei;)
SvarSlettTakk for at du minner meg på at syltede grønne tomater er kjempegodt;) Barndomsminne;))
Klem fra Ann-Mari
SvarSlettje découvre ton blog avec grand plaisir ! superbes posts!
je suis artiste peintre et photographe amateur, n'hésite pas à me rendre visite sur mes blogs,
Merci, bon week-end à bientôt. Cath.
Mor serverte syltede grønne tomater til mye. Har aldri laget det selv.
SvarSlettNotert på lista over ting jeg har lyst til å gjøre!
God helg
Vigdis
Så spennende!
SvarSlettFørst må jeg få gang på tomatdyrking. Men det kommer etterhvert som vi får orden på hagen... :)
Ønsker deg en strålende helg!
mvh
Ingrid
Butikken jeg jobber i selger faktisk sylta grønne tomater, fra Palma;) Men pysa meg har ikke tørt å prøve de.. Kanskje gubben hadde blitt glad?
SvarSlettFin helg til deg:)