tirsdag 16. august 2011

Vel overstått Mandagstema ;o)

Igår arrangerte jeg mitt første Mandagstema her hos meg.
Første tema-ord ut var P R I M I T I V T. Mandagstema er en ukentlig fotoutfordring man får et tema-ord man skal tolke billedlig. Utfordringen er åpen for alle, uansett hva slags kamera man har, eller hvor god man er til å fotografere. Hovedsaken er at det skal være gøy. Det er Bloggen Petunia som tidligere hadde Mandagstema, men har nå gitt oppgaven videre til meg.

Jeg synes det er veldig moro at såpass mange deltok igår, og vil takke alle som bidro med så mange flotte, krative bilder ! Det får meg til å glede meg til neste Mandagstema! Det er også veldig hyggelig om dere har forslag til ord/temaer vi kan bruke. Bare send meg en mail på helene.orskaug@gmail.com
Temaordet "lanseres" sammen med Mandagstema-innlegget, men om noen har forslag på om det skal "slippes" tidligere, så mail meg gjerne ! (Fordelen med å vite tema-ordet tidligere, er at man får bedre tid til å forbrede seg, bakedelen er at noe av spenningen blir borte . . )

Er du nysjerrig på hva dette er, eller kunne tenke deg å delta, anbefaler jeg deg at du klikker på bildet under. Der får du anledningtil å beskue alle de flotte bidragene fra siste utfordring : o )Kunne D U tenke deg å delta på Mandagstema? Vel, da titter du innom til Mandag og ser om tema-ordet da, kan gi deg inspirasjon til å delta. Enten om du sitter på et passende foto, eller om du tar kameraet fatt og tar noen nye bilder til utfordringen.

3 kommentarer:

 1. Det er rigtig dejligt at du har ville videreføre mandagstema, og jeg er en af dem der er meget imod at kende tema ordet på forhånd.. Det sjove er netop at få det mandag, tænke lidt og finde eller tage et billede man kan tolke så det passer til ordet. :-)
  Så fortsæt endelig med at give os ordet sammen med dit eget mandagstema indlæg.
  Hilsen Inge

  SvarSlett
 2. Jeg er enig med Inge; best å få ordet på mandag. Det er jo litt av utfordringen!
  Bra at du viderefører mandagstemaet!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vel overstått mandagstema :-) Koselig for oss at du ville overta stafettpinnen.

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)