fredag 12. august 2011

Ikke alt i Hagen er like fint...

. . . . .  som f.eks. denne :


Denne blomkarsen sådde jeg i vår, fra en pose Plantasjen-frø. Den blomstrer som bare dèt, men bladene blir tufsete og gule. Jeg har hatt Blomkarse tidligere, men ikke opplevd dette blad-problemet. Er det noen som vet hva det kan skyldes? Den får nok vann og sol, men ikke gjødsel, da jeg har lest at den ikke liker det det.

Ellers blir det en pc-fri helg, oppe på fjellet. Vi skal på en ordentlig "hytte-hytte" uten vann og strøm. Men elva renner rett forbi hytteveggen, så vann er ikke no' problem : o )
Det blir bare fisking og friluftsliv - uansett vær ! - og kanskje et glass rødvin eller to !Ønsker dere alle en riktig god helg!


7 kommentarer:

 1. Kos deg på "hytte-hytte"-turen med noe godt i glasset... Ha en strålende helg! Klem fra Rosen

  SvarSlett
 2. Ja det er dette som er hyttetur, ha det enkelt og greit, nyte natur og tid for hverandre! kos deg på den koselige hytta:)

  ...og sånn ser min blomkarse ut også...

  SvarSlett
 3. Jeg sådde også blomkarse for noen år siden - så akkurat ut som dette.... Men vet fremdeles ikke hvorfor!
  Kos deg på hyttetur!
  Klem fra Hagealvenn

  SvarSlett
 4. Jeg har ingen erfaring med blomkarse, så sitter ikke på noen lur løsning eller forklaring på hvorfor desverre ;)

  Syns hytte-hytte er den beste hytta man kan dra på jeg :)
  Det bildet fra hytta var veldig stemningsfult og innbydende.
  Kos dere masse!!

  SvarSlett
 5. Jeg har alltid blomkasje rundt om i hagen og når mine blir slik trodde jeg det var lite næring. Kanskje tar jeg feil! Jeg har en ts fullgjødsel i hullet der jeg planter den og de fleste ser fine ut. Kan det være at denne har for lite jord? Det tenker jeg om mine som står i potter, men vet egentlig ikke.God hyttehelg til deg! det er slik en hytte skal være!
  -Margit-

  SvarSlett
 6. Hei.
  Akkurat sånn er mine også og når jeg ser en av kommentarene over her, så tenker jeg at mine i allefall har for lite jord.
  Håper dere fikk en herlig tur på hytta !
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 7. Har ingen erfaring med akkurat blomkarse, men har lang erfaring med at planter ikke alltid oppfører seg som de skal. Vi får ta det med humør og heller kose oss med den rødvinen :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)