Det er ikke ordentlig sommer før jordbærne er modne! Endelig kan vi fråtse i disse deilige, røde bærene!
De er gode å spise som de er, eller kanskje som "cocktailbær" til en fresh sommerdrink? . .
. . . . så har vi markjordbærne, da . . . dèt er sommer, det!
Jeg har mitt hemmelige markjordbærsted . . . Hver sommer plukker jeg flere liter. Ja, jeg er tålmodig. For det må man være, skal det bli mengder:o)
Å servere sine gjester markjordbær-krem, det er alltid en suksess. En riktig gourmet-dessert!
Jeg har postet oppskrift på markjordbær-krem før, men her har du den igjen, om du har lyst til å lage:
HELENES MARKJORDBÆR-KREM
(til ca. 4
personer)
3-4
ss sukker
2 ts. vaniljesukker
Piskes til krem.
Ca. 1/2 liter markjordbær, som røres sammen med ønsket sukkermengde.
(Jeg synes det trengs
ganske mye sukker i bærene, men det er bare å smake det til som det passer deg
best)
Bland sammen rørte, sukrede jordbær med kremen
Spar noen jordbær til pynt på toppen:o)
VELBEKOMME!!