torsdag 19. januar 2012

JEG ER OVERVELDET

. . . over alle de positive og oppmuntrende ord som har blitt lagt igjen hos meg etter mitt forrige innlegg! Jeg hadde ikke den villeste anelse om at jeg ville få så mye oppmerksomhet og  støtte da jeg valgte å være åpen om kreft-diagnosen. Jeg må bare fra dypet av mitt hjerte få si

TUSEN TAKK!!
Dette var bare alldeles rørende!


Selv om jeg ikke kjenner de fleste av dere i "den virkelige verden", så føler jeg at jeg har blitt kjent med en god del av dere likevel. Gjennom blogging om felles interesser, gleder og hobbyer. Så jeg føler et vennskap med mange av dere!

Veldig hyggelig er det å høre at jeg er til inspirasjon for mange! Da må jeg også tilføye at det er gjensidig. Bloggene deres er til stor glede og inspirasjon for meg også!

Det går bedre og bedre for hver dag etter operasjonen, og jeg har mange planer fremover. Småpuslig og hobby-prosjekter som skal påbegynnes når jeg er klar for det! Det er godt å ha disse tingene å se frem til:o)

Jeg har også lyst til å gi bort noe til Dere bloggvenner også, så jeg har en ny Giveaway på gang ganske snart! Jeg synes det er så utrolig moro å gi bort - skulle helst ha gitt bort noe til hver og èn av Dere!

Når det gjelder de faste utfordringene her hos meg, så prøver jeg å holde MANDAGSTEMA gående som vanlig.

Ufordringen MORGENSTEMNING har jeg også planer om å starte opp igjen med - kanske med en litt ny vri, vi får se. Har litt nye idèer som jeg roter litt med:o)

Eller minner jeg og Fotoringens utfordring Månedens Monochrome, som er åpen for alle - også de som ikke er medlemmer. Jeg inviterer også alle som har lyst, til å bli medlem om det er av interesse:o)
Jeg har planer for  Fotoringen, men dette har dessverre stoppet litt opp nå pga. av sykdommen. Håper dere har litt tålmodighet her:o)

For Dere som ikke har fått det med seg; Alt som er Vakkert er nå også på facebook! Jeg bli glad for alle som "liker" denne siden:o)) (Jeg har en "liker"-knapp til høyre på bloggen)

Sånn. Det var litt innfo. for denne omgang!

Igjen - TUSEN TAKK for all oppmuntring og støtte!! Det varmer veldig:o))


Jeg ønsker Dere ALLE en flott vinterdag!15 kommentarer:

 1. Varme tanker sender jeg deg :) og klem.

  SvarSlett
 2. Fin dag til deg du positive mennesker:)))

  SvarSlett
 3. Jeg synes det er flott at du velger å være åpen om din sykdom. Det er slik at hver 4.nordmann opplever kreft i sin familie eller nær vennekrets, så det at du står fram berører mange av oss. Du er sterk når du gjør det, Helene :) Jeg er selv i en familie som har vært sterkt rammet av sykdommen, så jeg vet godt hva du går igjennom.
  Jeg har nå to ganger som fersking slengt meg med i ditt mandagstema, og det er GØY! Du er absolutt en inspirasjon for meg som fersk blogger. Nydelig bilde på din header også forresten.
  Ha en fin dag. Klem Marit

  SvarSlett
 4. Så bra du føler dæ bedre etter opprasjonen, ha en fin dag, Helene, klem Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 5. Takk selv, Helene! Må fortsatt bare beundre deg for din positive holdning, og for at du, sykdom til tross, fortsetter å gjøre det mulig for oss alle å "møtes i Mandagstema"!
  Fint å se at du føler deg bedre! Du er i mine tanker! Lykke til med dine hobbyprosjekt! Klem fra -Margit-

  SvarSlett
 6. Du er god du:O) Jeg tenker at jeg kan si på vegne av alle bloggvenner, at gjør som du føler for. Vi er her og venter til du har tid og ork:O) Gjør det du har lyst og ork til, så koser vi oss med det. God bedring og mange varme tanker og klemmer:O)

  SvarSlett
 7. Livet er store oppturer, store nedturer og mange hverdager! Store nedturer og sykdom gjør deg sterk men er utrolig tøft når man er midt oppi det. De utenfor kan bare vise omtanke :-) Godt å dele tanker, flott at du gjør det når du føler for det. Ønsker deg selvfølgelig at alt går så godt som det kan videre! Jeg hadde ikke i nærheten av ditt utfall i fjor, men jeg kan ane alle tankene om det å ikke vite og få raske svar. Du virker veldig positiv, det er godt å lese. Stor og varm bloggklem til deg!

  SvarSlett
 8. Du virker så positiv og som et veldig godt menneske - det er bilde jeg har fått av deg gjennom bloggingen. Fortsatt god bedring! Mange klemmer fra Rosen

  SvarSlett
 9. Så trist å høre at du er syk. Håper du fort blir frisk og rask igjen. Ta vare på deg selv=) God klem fra Vibeke

  SvarSlett
 10. Takk for koselig kommentar på Monochrome-bidraget mitt:)
  Trist det som har skjedd deg, ønsker deg masse god bedring og sender deg en god klem!

  SvarSlett
 11. Varme tanker til deg og dine! :-)

  SvarSlett
 12. Føyer meg inn i rekken av kommentarer som ønsker deg lykke til med det du må slite videre med. Du er tøff som gyver løs, og fortsetter det fine arbeidet du har gjort oss andre bloggere. Dog er jeg fersk i dette, men synes det er flott å ha et #samlingssted! Lykke til og god bedring:))

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)