søndag 22. januar 2012

DRØMMER OM TULIPANER . . .

Tulipaner. Jeg bare elsker dem! Herlig med lyden av knasende tulipaner. Tulipaner i alle regnbuens farger! Tulipaner betyr vår!

Jeg har satt masse nye tulipanløker forrige høst. Og jeg er så spent! I år blir det mange nye og spennende sorter:o)

Men for den ultimate tulipan-opplevelse, kunne jeg tenkt meg en tur til Amsterdam i April - til parken Keuchenhof. Jeg har hørt at det skal være litt av en opplevelse! Så- det kan vel hende at det blir en liten Holland-tur til våren.Det er godt å ha våren å drømme om, nå som det har blitt skikkelig vinter . . . bare 39 dager igjen til 1.Mars. Det går fort:o) Og jeg fortsetter å drømme om tulipaner . .


Er DU glad i tulipaner?

20 kommentarer:

 1. Ja, i alle regnbuens farger.
  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
 2. Jag går till Keukenhoff in April. One of my dreams will come true when I see it with my own eyes, think all those millions tulips. Ska vi ses där:)
  Har det bra
  Henrietta

  SvarSlett
 3. Ja, jag älskar tulpaner! Yngsta fick en bukett i fredags, när vi hade fd grannfamilj på besök. Hon lämnade kvar dem hos sin mamma :)

  SvarSlett
 4. For noen fine drømmer. Tulipaner er så flotte, og alle andre vårblomster også. Det som er spennende med løker er å se hva som kommer opp om våren:)

  Håper du får en Hollandstur, jeg drømmer om Hellas, blogget akkurat om det.

  Ha en fin søndag, du er flink til å tenke positivt. Hva som skjer utenom bloggen vet jeg jo ikke, men jeg håper du har det så bra som mulig og får svar på dine spørsmåle etter vert.

  God klem.

  SvarSlett
 5. Tullipaner er vårblomster for de fleste av oss :) trur æ, æ har også planta ned masse nye løker i høst, og æ e kjempespent om de har overlevd vinteren, noen ganger oppdaga æ at sjura var i bedene og grov opp løkene hihi :D ho e nu bra frekk , ho skjønner ikke ka ho ødelegg før mæ :O))
  Ønsker dæ en flott søndag, og foresten var det nydelige vinter bilder på det forrige innlegget ditt.

  Hilsen Lisbeth :D

  SvarSlett
 6. Kjempe flotte farger har de. Det sikkert fantastisk flott å gå i den parken, når alt blomstrer. Det tror jeg jeg også kunne tenkt meg en gang. Tatt med kameraet og gått i flere timer. Kos deg, klem

  SvarSlett
 7. Ja!Det er flott med tulipaner!
  Litt av en park du viser bilde fra!
  -Margit-

  SvarSlett
 8. Älskar tulpaner. Köper hem så fort dom kommer ut i butiken. Har också satt lökar i höstast. I färger som går i rosa, mörkblå och till svart. Längtar och se resultatet.
  Ha en skön söndag.
  Många hälsningar Annelie

  SvarSlett
 9. I do love them! And I love your photos, beautiful and soft. You should go to the Keukenhof, definitely! I think it was one of the most beautiful places I ever seen, total spring :)

  SvarSlett
 10. Ja jeg elsker dem! De er vakre og dufter herlig. Og et fyrverkeri av farger.
  Så deilig se når du teller ned til våren, 39 dager, det er jo ikke lenge til:)) Gleder meg! Og god tur til Amsterdam, dit drømmer jeg meg en tur også:))

  Klem

  SvarSlett
 11. Verdens herligste blomster, og jeg elsker *lyden* av tulipaner...som du så fint beskriver det...knasende...gotta love it:)) Der ga du meg en idè...imorgen skal jeg til frisøren, da skal jeg gå innom torget og ta med meg etpar buketter med tulipaner i forskjellige farver. Varmeste klemmer fra meg:))

  SvarSlett
 12. Tulipaner er ett av de fineste vårtegnene i min hage! De spretter opp av bedda og lar ikke litt snø hindre de, klipper alltid med noen inn til stuebordet og nyter fargene!
  Deilig innlegg du har som lyste opp en søndag hvor vi er innesnødd..

  SvarSlett
 13. Hvor er det smukt, og hvor er det lige det, vi trænger til på sådan en grå og sjasket søndag... Mmmmm ja, elsker tulipaner... :-)

  SvarSlett
 14. Tulpaner är så underbara och tänk alla fina färger dom finns i. Tror också att Keukenhof är en upplevelse! Agneta kram

  SvarSlett
 15. Tulipaner er bare helt topp, og tulipantur til parken Keuchenhof utenfor Amsterdam i April må være en topp opplevelse. Håper det blir tur på deg i april, og jeg har også denne turen på ønskelisten min... Klem fra Rosen

  SvarSlett
 16. Tulipaner gjør meg glad:)
  Glade friske farger som bare roper vår og liv:)

  Klem Grace-Jane

  SvarSlett
 17. LOVE IT ♥ Min favoritt blomst :))
  Elsker våren,kjenner det er godt at dagene blir lengre :))
  Håper du har hatt en fin helg :))

  Klemmer fra Bente ♥

  SvarSlett
 18. hei :)
  ja de er vakre! jeg er også spent på våren, jeg har satt noen sorte som jeg fikk av ei veninne, så er veldig spent på dem :)
  En fin uke ønskes deg og dine!
  klem :)

  SvarSlett
 19. Jeg elsker dem! I februar kjøper jeg tulipaner en gang i uka..nå er det ikke lenge til jeg kan begynne. Herlig å vite at våren snart er her!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen noen ord! Det settes stor pris på:o)