Så himmelsk godt. Og så enkelt. Du må bare ha god tid:o)
Jeg har funnet en oppskrift på et brød som er vel så profft som bakerens. Det trenger ingen elting, bare lang hevingstid.
Brødet kalles No knead bread
Det skal stekes i jerngryte med lokk, men jeg har brukt en leirgryte m/lokk, og resultatet blir like fint!
Min leirgryte er stor og oval i formen, så jeg har økt oppskriftens mengde med 25%. brødet blir stort og fint, og passer vår familie på 6 :o)
Det var Ingrid Andrea med bloggen Den hemmelige hagen, som ga meg inspirasjon til å bake dette brødet. Hennes innlegg så så fristende ut!
Her ser du hvordan brødet mitt ser ut:
Ha DU lyst til å prøve?
Oppskrift med flott demo-video finnes
Ha en STRÅLENDE kveld, folkens!
Å det så kjempegodt ut, minnet om sonn steinbakt brød, og det er jo kjempegodt, skal studere oppskriften, ha en fin onsdags kveld, hilsen Lisbeth ;O)
SvarSlettNydelig brød og nydelige bilder også.
SvarSlettTakk for oppskriften til no-knead bread, også til bloggen med demo-videoen. Skal også prøve å lage dette brødet i leirgryten... Klem fra Rosen
SvarSlettNam, dette så lekkert ut. Må prøves :)
SvarSlettKlem, Kari
Dette så jo knall godt ut da..
SvarSlettBon apetitt!! Ha en fin dag.
Takk for kommentar! Dette brødet blir jeg nok å prøve, har også leirgryte, så det blir nok å funke.
SvarSlettHa ei trivelig helg på fjellet.
Klem fra Kristin
Vill pröva detta bröd, men hur gjorde du med lergrytan, den ska ju in i kall ugn medan grytan i receptet skulle vara i ugn 30 min innan degen tömdes i.Anki
SvarSlettDelicious photos of beautiful colors, I love bread .. and wine.
SvarSlettDette så virkelig fristendes ut! Jeg er vanligvis ikke så glad i hjemmebakt brød, men dette så veldig luftig og godt ut! Takk som deler oppskriften, den er nå notert!
SvarSlettHa en super (bake)dag!
Klem fra meg