søndag 30. oktober 2011

MANDAGSTEMA uke 44


Hei igjen, Dere! Det er atter Mandag  og nytt tema i denne utfordringen. (mandagen kommer litt tidlig denne gangen...)



Jada. Jeg vet at det er 31. Oktober, og Halloween! En dag som er hatet av mange, men elsket av barna! Min yngste sønn har gledet seg i flere uker, og forleden spurte han meg om det var skolefri på Halloween! Dette er nok noe som er kommet for å bli, selv om det er forholdsvis nytt å feire dette her i Skandinavia.

Ja ungene her i huset er  klare for å gå runden ikveld, med sin orange gresskarbøtte. Klart det er spennende å få gratis snop:o)

Jeg tenkte at i forbindelse med at det idag er Halloween, så velger jeg tema:
SKUMMELT/SCARY

Her ser du mitt bidrag - et bilde av min eldste sønn, klar for "Trick or treat" :o)


Har Dere noen skumle bilder å vise frem? Bildet trenger ikke å være relatert til Halloween. Det velger Dere helt som Dere vil!

fredag 28. oktober 2011

MORGENSTEMNING # 11


Det er helg, og tid for en ny morgenstemningsutfordring. Velkommen til både nye og gamle deltakere!

Morgenstemning er en fotoutfordring som går hver Lørdag og gjennom helgen! Her kan du være med om du har et bilde som indikerer en eller annen morgen stemning i dine øyne. Mye kan skape morgenstemning.Det er ingen begrensninger - bare hva morgenstemning betyr for Deg! Det kan være god morgenstemning - eller dårlig ! Kanskje du har opplevet en eller annen morgenstemning gjennom uka som har vært ? Eller tidligere i år? En morgenstemning som ga spesiellt intrykk? Det er lov å bruke arkiv-bilder! Husk at om du ikke har anledning til å delta på lørdag, så har du også en sjans på søndag. Fotoutfordringen varer hele helgen. (og er åpen frem til neste fredag!)

Her er bilde fra morgenkaffen ute på hytta forrige helg . .


Blir DU med på morgenstemning?



torsdag 27. oktober 2011

HIMMELSK # 56

Fredag er Himmelsk hos Petunia.

Mitt bidrag er bilder som er tatt på hytta forrige helg - motivet er Tinnsjø i Telemark. Nok en gang.


Et lite solgløtt gjennom skylaget lager flott lys på vannet . . 



Det er lov å leke seg litt . .

. . . med fotoredigeringsprogrammene:o)
Nå har jeg byttet headeren igjen. Jeg blir liksom aldri helt fornøyd. Eller kanskje går jeg fort lei. Også får jeg stadig noen nye ideer som jeg vil prøve ut.


Jeg har ikke fått helt dreisen på alt sammen ennå. Har ikke helt skjønnt hvordan man klipper bilder.
Noen av dere som vet hvordan man klipper ut et element fra et bilde? Jeg blir veldig glad om noen har et lite tips å dele med meg:o)
Jeg bruker for tiden programmene Picnic fra Picasa, og Photoscape.
Jeg har Photoshop også, men det er et eller annet feil i programmet, så jeg kommer ikke inn på det..

Ellers, så er det mildt og greit vær her for tiden. Jeg skal ut en tur, og plante løker. Ja, for jeg kunne ikke dy meg - jeg måtte ha enda flere:o) Er jo så mange lekre tulipaner! Jeg bestillte noen lilje-løker også. Men de var utsolgt for sesongen. Ja, ja. Så spart jeg de penga:o) De blir nok brukt på noe annet ganske snart, regner jeg med:o)

Ha en herlig ettermiddag, da, Dere!

onsdag 26. oktober 2011

tirsdag 25. oktober 2011

ARVEGODS: Gammelt Stette-fat!

Jeg har et gammelt fat som er arvegods fra minn manns oldeforeldre. Jeg synes det er morsomt og spesiellt. Det passer nok ikke helt til andre ting jeg har, men det kan være artig å dra frem for å servere f.eks. cupcakes eller småkaker på...












Er ikke dette litt artig og spesiellt? Hva synes Dere?


søndag 23. oktober 2011

MANDAGSTEMA uke 43


Velkommen til en ny Mandagsutfordring!

Jeg vil først bare si at jeg synes dere bidro med mange fantastisk fine bilder sist mandag! Jeg kommenterte ikke hos noen av dere sist - rett og slett fordi jeg lå rett ut på sofaen med et eller annet virus som ikke var helt grei mot meg... Men nå er frisk og rask igjen:o)

Er det noen av dere som like å ta pauser? En liten pust i bakken, sånn innimellom? Dèt gjør ihvertfall denne lille karen på bildet mitt idag...

Dagens tema er HVILEPAUSE

Her er mitt bidrag - en sliten liten kjøttmeis som slapper av i gresset:


Hva er Deres tolkning av hvilepause? Jeg er spent:o)


Bli med på feireing hos Miss Mette!!!

Miss Mette feirer at hun har passert 100.000 besøkende, og har i den forbindelse en stor og flott GiveAway. Masser av flotte og fristende premier deles ut til heldige vinnere!


Uansett om du vil være med på Giveway eller ikke, er bloggen til Miss Mette virkelig verd et besøk. Hun har en nydelig blogg med masse vakre bilder og koselig lesestoff og er èn av mine favorittblogger!

fredag 21. oktober 2011

MORGENSTEMNING # 10

Hei alle mine trofaste Morgenstemnings-bloggere!
Ja, jeg vet jeg er tidlig ute, men det blir en pc-fri helg for meg, så dermed postes innlegget allerede nå.

Morgenstemning er en fotoutfordring som går hver Lørdag og gjennom helgen! Her kan du være med om du har et bilde som indikerer en eller annen morgen stemning i dine øyne. Mye kan skape morgenstemning.Det er ingen begrensninger - bare hva morgenstemning betyr for Deg! Det kan være god morgenstemning - eller dårlig ! Kanskje du har opplevet en eller annen morgenstemning gjennom uka som har vært ? Eller tidligere i år? En morgenstemning som ga spesiellt intrykk? Det er lov å bruke arkiv-bilder! Husk at om du ikke har anledning til å delta på lørdag, så har du også en sjans på søndag. Fotoutfordringen varer hele helgen. (og er åpen frem til neste fredag!)

Her en kald, men vakker morgenstemnings-rapport fra meg. Jeg var ute i hagen klokka 8.00 på morningen idag og foreviget noen skjøre og forfrossne roser . . .



Veldig hyggelig om noen av dere har lyst til å delta med en morgenstemnings-rapport også denne helgen:o)




torsdag 20. oktober 2011

Himmelsk # 55

Dette er mitt bidrag til Petunias Himmelsk:


Ønsker alle en fin fredag!





Noen spiser frokosten sin ute . .

. . . mens jeg foretrekker å stå inne og betrakte det hele gjennom kjøkkenvinduet  . . .







Jeg prøver meg stadig med kamera. Eksprimenterer med litt forskjellige lukkertider osv., for å prøve å fange fuglene på best mulig måte. Det er jammen ikke lett for en amatørfotograf som meg:o) Dessuten er disse kjøttmeisene utrolig raske når de beveger hodet sitt. Ja, ja. Moro er det lell, det å leke seg med kamera . . .

onsdag 19. oktober 2011

Jeg har lyst til å vinne...

...èn av de flotte premiene hos bloggen SHABBY SLITT OG BARE MITT. Der er det en feiende flott Giveaway, med trekning pa selveste Halloween!! :o)

Besøk denne koselige bloggen HER, om du vil slenge deg på giveaway:o)


tirsdag 18. oktober 2011

Gammelt møter Nytt . . .

Ordløs Onsdag V 42:
"Gammelt møter nytt"


For flere bidrag, klikk på logoen over.

Ha en flott dag!!



mandag 17. oktober 2011

VINN ONLINE FOTOKURS - VERDI KR. 3100,- !!

Mrs. Hardy har en super GiveAway gående nå. Hun er ikke snauere enn at hun gir bort et Online Fotokurs! Verdien er på hele 3100,- :-D En heldig vinner kan altså få denne flotte premien!


Gå ikke glipp av denne flotte Giveawayen!